Pensiunea Printul Vlad - Obiective turistice in Marginimea Sibiului
Pensiunea Printul Vlad - Fantanele
Pensiunea Printul Vlad - Sibiu - Cazare Marginimea Sibiului
Pensiune Sibiu 4 stele
Cazare Pensiune Sibiu - Printul Vlad
Sibiu - Cazare Marginimea Sibiului

Obiective turistice in Marginimea Sibiului

Ceea ce a savarsit cu maiestrie natura, au desavarsit cu imaginatie si har oamenii.

Tinutul Sibiului, incluzand orasul resedinta de judet si localitatile din Marginime, ofera o bogata diversitate de privelisti naturale si monumente ale arhitecturii si artei care atrag anual sute de mii de turisti din toate zonele mapamondului.

La Sibiu pot fi regasite cele mai surpinzatoare imbinari intre trecutul indepartat si prezentul zilelor noastre, de la vestigii arheologice si traditii milenare, pana la obiecte si exponate de arta contemporana, de la gustul painii si cozonacilor copti pe vatra, pana la cafenele si restaurante moderne, de la festivaluri si targuri medievale, pana la concerte si manifestari culturale ale noului secol.

Circuitul turistic in acesta regiune este impresionant prin insasi confluenta culturilor, traditiilor si varietatilor etnice care s-au intalnit de-a lungul unei istorii indelungate si complexe, contopindu-se intr-un tezaur cultural unic in Europa.

Pe langa diversitatea florei si faunei specifice zonelor submontane, taramurile sibiene daruiesc calatorilor trairi si imagini ce se vor pastra pentru totdeuna in caseta cu nostalgii a sufletului si spiritului fiecaruia dintre cei care vor vizita aceste meleaguri.

Citeste mai multe detalii despre Sibiu

Citeste mai multe detalii despre Saliste - Marginimea Sibiului

Citeste mai multe detalii despre Sibiel - Marginimea Sibiului

Citeste mai multe detalii despre Fantanele - Marginimea Sibiului